Taller d’aprofitament d’aliments, dijous a la UdG

on

valor dels aliments_cartell UdG-01La primera activitat de la campanya “El Valor dels Aliments” serà aquest dijous 16 d’abril (16:30h. a 18:30h.) al Menjador de l’Escola Politècnica Superior de la Universitat de Girona (c/ Maria Aurèlia Capmany, 61, 17071 Girona). L’activitat que enceta la campanya és un Taller d’aprofitament d’aliments a càrrec de l’Associació Menjadors Ecològics i que es realitzarà en el marc de la I Jornada del Pla UdG Saludable (http://ow.ly/LqtMU). Al taller d’aprofitament, que es realitzarà amb els aliments rebutjats del petit comerç gironí recollits durant la setmana pels voluntaris de l’Associació de Naturalistes de Girona, es podrà aprendre tot un seguit de receptes per no haver de llençar menjar.

La cuina d’aprofitament permet fer receptes amb aliments que estan a punt de fer-se malbé però que encara són saludables. Us ensenyarem a través de demostracions en directe com treure el màxim profit dels aliments per no haver-ne de llençar ni una sola engruna. Una actitud imprescindible per evitar el malbaratament de recursos en un món on un terç de la producció d’aliments no arriba a consumir-se.

Després del taller, els assistents podran gaudir de l’obra de teatre interactiu «La vida de la Salut», a càrrec de la companyia de teatre social i de l’oprimida/oprimit Kilalia.

Inscripció gratuïta a: www.udg.edu/udgsaludable