Es multipliquen les activitats del projecte El Valor dels Aliments

on
Us presentem les noves activitats que hem preparat per als propers dies amb la temàtica del malbaratament alimentari dirigides a diferents col·lectius. No us les perdeu!

Xerrada “Convertir els aliments en escombraries: quan, com, per què?” Se celebrarà el dia 3 de juny al les 19h al Museu Darder de Banyoles. Amb aquesta xerrada volem agafar consciència de les raons que fan que es llencin a les escombraries aliments que es podrien consumir i quines possibilitats tenim a l’abast per canviar-ho.  Està dirigida a tothom que tingui interès per aquesta temàtica i l’entrada es lliure.

Dinar solidar d’aliments recuperats. Se celebrarà el dia 6 de juny a partir de les 12h a la Plaça de la Font de Banyoles. El dinar es farà a partir d’aliments de descart dels comerços (que no es poden vendre pel seu aspecte o per altres raons) i es pot pagar voluntàriament amb aliments de llarga durada que es donaran a entitats socials. També hi haurà activitats lúdiques abans i després del dinar!

> Curs de prevenció del malbaratament alimentari al sector de l’hostaleria. Dies 8, 15, 22 i 29 de juny a Girona. Aquest curs, impartit per cuiners professionals i especialistes en malbaratament, està dirigit a professionals del món de l’hostaleria i us ajudarà a trobar recursos per a fer un millor aprofitament dels aliments. Més informació i inscripcions AQUÍ.

> Presentació del projecte al 2n congrés del Tercer Sector Ambiental el dia 10 de juny a Món Sant Benet (Sant Fruitós de Bages). La presentació estarà dirigida a compartir amb altres entitats i professionals del 3r sector ambiental la nostra experiència en aquest projecte, especialment pel que fa a la comunicació i la gestió del voluntariat.